Quickredit iti ofera o solutie simple de informare si comparare prin care poti gasi produsul financiar bancar potrivit nevoilor tale. Website-ul quickredit.ro este un portal independent si partener cu cele mai mari banci din Romania.

Portalul iti ofera posibilitatea de a cauta in lista de produse bancare dupa tipul creditului, suma si perioada dar si in functie de veniturile tale sau de rata maxima pe care o poti avea. Mai jos gasesti cele mai importante informatii pe care trebuie sa le cunosti si sa le analizezi inainte de obtinerea unui credit:

Costurile unui credit

Contractarea unui credit de la o banca presupune mai multe costuri. Unul dintre cele mai importante este dobanda dar, pe langa aceasta, exista multe alte comisioane, taxe sau asigurari necesare care pot ridica foarte mult costul unui credit. Dobanda este cel mai promovat cost aferent unui credit, insa de cele mai multe ori nu este elementul principal care determina costul unui credit, ci poate reprezenta foarte putin din costul total.

Dobanzi

Este cunoscut deja faptul ca majoritatea bancilor promoveaza dobanda unui credit si incearca sa isi atraga clientii prin aceasta metoda, Quickredit.ro vine in ajutorul persoanelor care doresc obtinerea unui credit cat mai avantajos prezentand toate costurile aferente acestuia.

Costul total

Pentru a cunoaste costul total al unui credit trebuie calculat indicatorul DAE (Dobanda Anuala Efectiva) care contine toate costurile aferente unui credit. Pentru anumite credite, bancile sunt obligate sa comunice si DAE, insa valoarea acestui indicator variaza foarte mult in functie de suma si perioada dorite. Asadar, va recomandam sa fiti foarte atenti la toate costurile ce pot aparea in obtinerea unui credit.