Dobânda-cheie mentinuta de BNR la 1,75% pe an
November 7, 2017

Premiera in Romania, Banca Transilvania lanseaza Stickerul BT Pay

Banca Transilvania, liderul pietei cardurilor, lanseaza Stickerul BT Pay, o premiera in Romania. Orice obiect pe care este aplicat stickerul devine astfel un mijloc de plata a  cumparaturilor la comercianti.

Stickerul, Bratara si Ceasul BT sunt accesoriile de plata contactless din Colectia BT Pay, colectie pe care clientii bancii o au la dispozitie pentru cumparaturi in tara si in strainatate.

 

Detalii despre Stickerul BT Pay:

  • Se aplica pe o suprafata uniforma, cum ar fi telefonul sau portmoneul.
  • Emiterea este 30 de lei, administrarea este de 15 lei/an, iar comisionul este zero pentru cumparaturile facute la comerciantii din Romania si din strainatate.
  • Daca suma platita este de pana la 100 de lei sau echivalent, nu este necesar PIN-ul.
  • Clientii Bancii Transilvania pot comanda online stickerul sau venind in oricare dintre sediile BT, urmand sa intre in posesia acestuia in aproximativ cinci zile.
  • Un serviciu complementar stickerului este sms alert, cu ajutorul caruia se primesc pe telefon informatii despre tranzactiile realizate cu stickerul sau cu alte instrumente de plata cu acces la contul curent. Abonamentul SMS Alert poate fi solicitat prin BT24 Internet Banking, telefonic sau in oricare dintre sediile BT.
  • Persoanele care nu sunt clienti BT, dar doresc un astfel de sticker, este necesar sa deschida mai intai cont curent la Banca Transilvania, iar acest lucru se poate realiza  inclusiv online.

 

Banca Transilvania este cel mai mare emitent de carduri din Romania, cu 3 milioane de carduri in portofoliu. Cu peste 20% din piata, BT este, de asemenea, lider in ceea ce priveste volumele tranzactionate cu cardul.