BT Pay Aplicatia Pentru Banking Online

0
26
aplicatia bt pay

In articolul de astazi va vom prezenta pasii de urmat pentru a descarca, instala aplicatia BT Pay de la Banca Transilvania si care sunt avantajele de care beneficiezi pentru folosirea aplicatie.

1.Aplicatia BT Pay poate fi downloadata din aplicatia App Store, Google Play sau mai nou si Huawei App Gallery. De mentionat este faptul ca in cazul in care  telefonul tau este Andorid trebuie sa aiba cel putin Android 7 ca sistem de operare.

2.Adauga numarul tau de telefon declarant catre banca si va trebui sa confirmi prin codul primit prin SMS si ca si un urmator pas ar fi verificarea prin introducerea datei de nastere.

3.Adauga cardurile tale detinute la BT introducand datele lor

Ce poti face cu cardurile tale BT in BT Pay – Avantajele utilizarii BT Pay

  1. Poti efectua plati cu telefonul cu aplicatia BT Pay

In cazul in care esti posesorul unui telefon ce are sistem de operare Android si are si NFC tot ce trebuie sa faci este sa il deblochezi si platesti fara sa mai ai nevoie de PIN la efectuarea platilor. Daca esti  detonator de Apple  poti adauga toate cardurile tale BT in Apple Wallet si platesti simplu si rapid cu telefonul tau.

2. Daca efectuezi des plati sau tranzactii online ai acces rapid si la indemana  la absolut toate datele cardurilor tale si anume : Iban-uri carduri, numere carduri , cod CVV, datele de expirare carduri samd.

3.Notificari instante pentru platile facute online – la felcare tranzactie facuta vei primi cate o notificare pentru a putea confirma orice tranzactie.Poti folosi amprenta si Face ID.

4.Poti face transferuri rapide de bani – ai posibilitatea de a trimite bani la contactele din agenda telefonului care au BT Pay si de asemenea transfer de bani care IBAN-ul altor persoane.

  1. Poti efectua plata rapida pentru toate facturile de utilitati – astel poti avea toate facturile furnizorilor intrun singur loc.
  2. Poti face economii mult mai repede si mai usor avand acces la toate platile efectuate – un mare avantaj oferit de aplicatia BT Pay este ca iti grupeaza tranzactiile pe categorii pentru a putea avea o evidenta mai buna asupra cheltuielilor facute si de a putea economisi.
  3. Poti retrage sume cash oriunde si oricand – folosesti un cod generat la oricare bancomat BT in momentul in care vrei sa scoti orice suma de bani.
  4. Gestiune foarte simpla asupra cardurilor cat si activitati financiare asupra lor: blocare, deblocare, setari pentru limite de plata si tranzactionare si altele;
  5. Verificarea si analiza soldurilor cardurilor tale – poti verifica toate detaliile cardurilor detinute: tranzactii, extrase de cont etc.
  6. Poti alimeta cu bani orice card in orice moment – fie ca este card de debit sau credi poti sa alimentezi periodic cardurile.

Pentru serviciul BT Pay nu este necesar sa semnezi un contract anume sau sa vii la banca  pur si simplu urmezi pasii de mai sus si descarci aplicatia pe telefonul tau sit e folosesti de ea.