COMPARATOR: CREDIT RAPID 

Cauti un credit rapid de nevoi personale? Quickredit te ajuta sa gasesti cea mai buna solutie de finantare pentru nevoile tale! Vezi mai jos topul creditelor de nevoi personale, compara si aplica online!

Provident

Imprumutul rapid Provident este creditul potrivit. Tu alegi suma si modalitatea de plata. Ia acum imprumutul promoțional cu dobânda la jumătate!

Dobanda: Promotie 50% %DAE: 5 %

%

Viva Credit

Ai un vis la care te gandesti de prea multa vreme? Nu mai sta pe ganduri, acum iti poti realiza dorintele! Aplica acum online!

Dobanda: 6.5 %DAE: 0 %

%

BRD

Credit in euro sau lei, cu pre-aprobare garantata. Aplica pentru locuinta visurilor tale. Credit imobiliar - Prima Noastra Casa.

Dobanda: 5 %DAE: 6 %

%

BCR

Credit in euro sau lei, cu pre-aprobare garantata. Aplica pentru locuinta visurilor tale. Credit imobiliar - Prima Noastra Casa!

Dobanda: 4 %DAE: 5 %

%

CUM SUNT CALCULATE COSTURILE?

Ofertele de credite de consum prezentate in tabele au la baza informatiile furnizate de banci si alte institutii financiare. Acestea se actualizeaza permanent, dar sunt posibile neconcordante pe perioade scurte de timp atunci cand intervin modificari in cadrul ofertelor.