COMPARATOR: CREDIT RAPID 

Credit rapid pentru nevoi personale – aici și acum. Noi îți oferim posibilitatea de a compara diverse credite și împrumuturi rapide. Prin intermediul Quickredit poți solicita un împrumut rapid de la mai mulți creditori. Timpul de aprobare este rapid, solicitarea creditului este 100% online, iar banii îți vor intra în cont într-un timp scurt!

Provident

Imprumutul rapid Provident este creditul potrivit. Tu alegi suma si modalitatea de plata. Ia acum imprumutul promoțional cu dobânda la jumătate!

Dobanda: Promotie 50% %DAE: 5 %

%

Viva Credit

Ai un vis la care te gandesti de prea multa vreme? Nu mai sta pe ganduri, acum iti poti realiza dorintele! Aplica acum online!

Dobanda: 6.5 %DAE: 0 %

%

BRD

Credit in euro sau lei, cu pre-aprobare garantata. Aplica pentru locuinta visurilor tale. Credit imobiliar - Prima Noastra Casa.

Dobanda: 5 %DAE: 6 %

%

BCR

Credit in euro sau lei, cu pre-aprobare garantata. Aplica pentru locuinta visurilor tale. Credit imobiliar - Prima Noastra Casa!

Dobanda: 4 %DAE: 5 %

%

Ce este un credit rapid?

Un credit rapid  sau un împrumut rapid este o modalitate prin care dumneavoastră vă puteți face rost de o sumă de bani de care aveți nevoie imediat fără a merge la bancă și fără foarte multe bătăi de cap.
Agest gen de împrumut rapid este perfect pentru toate persoanele care au nevoie de bani rapid, datorită unor probleme neașteptate sau a unei nevoi personale care nu mai poate aștepta. Când clientul nu are timp să meargă la bancă sau nu are actele necesare obținerii unui imprumut acolo, cea mai bună și convenabilă variantă este un credit rapid.

Ce sumă putem obține accesând un credit rapid?

Suma depinde mult de instituția financiară nebancară de la care dorim să obținem creditul. Unele instituții au un plafon mai mare, altele vă pot oferi sume mai mici. Cele mai multe dintre ele, însă, cresc suma pe care clientul o poate împrumuta de la al doilea credit. Sumele variază între 100-200 de lei plafon minim și pot ajunge chiar până la 20.000 de lei, în funcție de instituție și regulile acesteia.

Avantajele unui credit rapid!

Procedura de obținere a unui astfel de credit este simplă. De cele mai multe ori procesul durează mai puțin de o zi. Există și instituții unde clientul este anunțat pe loc dacă primește sau nu cerditul.
Sumele pe care le primește clientul sunt mici, deci și rambursarea va fi rapidă. Veți scăpa astfel de stresul unei rate pe termen lung și de plata unei dobânzi timp îndelungat.
Nu este nevoie de multe acte pentru a obține un astfel de imprumut rapid. Doar cu buletinul și o dovadă de venit puteți obține un credit rapid de la toate instituțiile care oferă așa ceva.
Banii vor ajunge la client foarte rapid. În cele mai multe cazuri banii ajung la dumneavoastră chiar în mai puțin de 24 de ore.
Credit online. Există numeroase site-uri de unde puteți obține un astfel de împrumut rapid online, doar cu buletinul. Ideal în cazuri urgente când chiar nu aveți timp să vă deplasați la o bancă sau o altă instituție.
Nu există garanții sau garanți. Din acest punct de vedere clientul poate sta relaxat că nu își va pierde bunurile în cazul în care nu își permite să plătească la timp.

Cum să aplici pentru un împrumut rapid?

Atât sumele disponibile prin credite online cât și condițiile lor sunt foarte diverse. Nu există o firmă care să fie cea mai bună în acest domeniu, unele sunt specializate în credite nebancare pe perioade scurte sau lungi, altele au condiții mai flexibile de acordare a împrumutului în schimbul unei dobânzi mai mari. Oferta pe piață este foarte generoasă, alege soluția care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

În momentul de față există o concurență puternică între firmele care oferă credite rapide în România. Poți profita de acest lucru pentru a obține condiții foarte favorabile. Câteva instituții financiare nebancare dau chiar împrumuturi fără dobândă pentru primul contract cu un client nou, în încercarea de a fideliza clientela. Caută aceste oferte promoționale și folosește-le, dacă se potrivesc cerințelor tale.
Trebuie să vă gândiți la suma pe care o doriți, la perioada de rambursare și dacă vă permiteți să plătiți dobânda. Cel mai important lucru de reținut este că, de multe ori, suma pe care trebuie să o rambursați va crește dacă întârziați plata. După ce v-ați pus la punct cu aceste detalii și ați ales o companie potrivită nevoilor dumneavoastră trebuie să vă asigurați că îndepliniți toate condițiile cerute de firmă și că aveți la îndemână toate documentele