imprumut-rapid
Cand ai nevoie de un imprumut rapid
December 21, 2017
Evolutia cursului valutar si a dobanzilor in perioada urmatoare
May 13, 2018

Revolut lansare oficiala în România

Revolut  compania fintech din Marea Britanie a deschis un birou în România în luna mai, a anunţat Andrius Biceika, Head of Country Managers, pe scena conferinţei Emerging Fintech for the Real Economy care a avut loc în Bucureşti. Formată dintr-un Country Manager şi o echipă de marketing de mici dimensiuni, echipa locală a Revolut va fi responsabilă de creşterea şi dezvoltarea pieţei din România.

Prin intermediul aplicatiei Revolut utilizatorii pot să deschidă  un cont curent în aplicaţie în mai puţin de trei minute, să facă transferuri domestice şi internaţionale gratuite şi să cheltuiască bani în străinătate fără comisioane în 130 de monede, fără taxe şi comisioane ascunse, folosind un card contactless VISA sau MasterCard.

Revolut are până în prezent aproximativ 1.800.000 de utilizatori şi a procesat tranzacţii de peste 12 miliarde de dolari. Utilizatorii aplicatiei Revolut primesc notificări imediat ce cheltuie bani, văd cheltuielile pe categorii, au acces la instrumente de bugetare şi măsuri de securitate sporită precum abilitatea de a utiliza gratuit carduri virtuale de unică folosinţă sau de a activa setări de siguranţă.

In Romania, Revolut are în acest moment peste 25.000 de utilizatori  care au încredere în aplicatie pentru a le gestiona banii. În 2017 aceștia au cheltuit 3 milioane de dolari și au economisit peste 150.000$ alegând Revolut în detrimentul băncilor tradiționale.