Dobânda-cheie mentinuta de BNR la 1,75% pe an
November 7, 2017
Cum sa economisesti
5 Metode de economisire care fuctioneaza
December 13, 2017

5 lucruri de analizat cand iei un imprumut rapid

imprumut-rapid

Inainte de a semna un contract pentru un imprumut rapid e de ajuns sa tii cont de cateva lucruri elementare pentru a face ca experienta ta cu institutiile care ofera credite sa fie una pozitiva.
Asadar in momentul in care te-ai hotarat sa aplici pentru un imprumut rapid pe termen scurt, tine cont de urmatoarele 5 sfaturi, care cu siguranta te vor ajuta sa iei cea mai buna alegere:

  • Inainte de a aplica pentru un credit rapid, stabileste foarte clar suma de care ai nevoie si destinatia banilor;
  • Realizeaza o lista cuposibilele cheltuieli lunare și determina care este suma lunara necesara pentru acoperirea lor: cheltuieli cu utilitatile, intretinere/chirie, cos lunar de cumparaturi, alte rate, alte cheltuieli absolut necesare.
  • Fa-ti un buget lunar pentru alte cheltuieli in afara de cele strict necesare si incearca sa il respecti.
  • Asigura-te ca ai epuizat toate variantele de a obtine banii de care ai nevoie: familie, colegi, prieteni.
  • Evalueaza cu atentie institutia de creditare la care vrei sa apelezi si verifica daca ti se ofera informatii complete legate de costuri, conditii, comisioane, contracte, etc.
  • Solicita suma exacta de care ai nevoie. Chiar daca esti eligibil pentru o suma mai mare de bani, nu inseamna ca trebuie sa te indatorezi cu suma maxima care iti poate fi acordata

Nu uita ca ai obligatia de a rambursa banii imprumutati iar rambursarea la scadenta iti mareste sansele de a contracta un nou credit, in eventualitatea in care vei mai avea nevoie