imprumut-rapid
5 lucruri de analizat cand iei un imprumut rapid
November 21, 2017
imprumut-rapid
Cand ai nevoie de un imprumut rapid
December 21, 2017

5 Metode de economisire care fuctioneaza

Cum sa economisesti

Cum sa economisesti bani de la un salariu la altul

In cazul in care te afli in situatia in care ai intarziat cu platile pentru utilitati sau sa ramai fara destui bani pentru lucrurile strict necesare cu siguranta este momentul sa descoperi care sunt cele mai bune modalitati de a economisi.

Pentru a economisi nu trebuie neapărat să ne aflăm într-o stare financiară dificilă, putem economisi bani şi când ne este bine.

Putem economisi bani dacă vrem să ne cumpărăm ceva de valuare în viitorul apropiat sau putem economisi bani pentru momentele critice.

Înainte de a începe să va prezentam principalele metode de economisire va trebui să ne stabilim un obiectiv (o sumă de bani pe care vrem să o economisim).

In primul rand trebuie sa stabilim un obiectiv si  sa începem să ne gândim la cum să economisim.

1. Gândeşte-te la raportul dintre ce vrei sa cumperi (ce îţi place să cumperi) şi ce ai nevoie cu adevărat (necesitate).

Gândeşte-te acum la toate produsele pe care le cumperi zilnic. Acum răspunde la următoarele întrebări: Pot rezista fără anumite produse de care nu am nevoie cu adevărat precum: cafea, ţigări, bomboane, ciocolată, suc, etc? Avem nevoie cu adevărat de smart phone, tabletă, plasmă, laptop? Avem nevoie cu adevărat de mai multe conturi la bancă?

După care răspunzi la întrebarea: Unde mai pot tăia din cheltuieli?

2.Stabileste un procent din venitul lunar pe care să-l economiseşti.

Realizeză-ţi un depozit bancar pe care să-l alimentezi lunar cu suma economisită.

3. Stabileste si foloseste un buget personal.

Încearcă să îţi ţi sub control toate cheltuielile şi veniturile pe care le faci. Planifică-ţi toate veniturile şi toate cheltuielile la început de lună şi apoi încearcă să le respecţi.

4.Plăteşte-ţi facturile la timp.

Acest lucru de va scăpa să mai plăteşti alte penalizări decăt suma facturată.

5. Imparte cheltuielile pe categorii si stabileste prioritati

Asadar gândeşte-te în fiecare seară la faptul că vrei să inveti cum sa economiseşti bani. Asta te va ajuta să îţi aduci aminte şi să îţi impui să nu mai faci cheltuieli inutile (acele cheltuieli care îţi plac).

In viitor vei putea observa ca poti gasi metode de economisire, adaptate stilului tau de viata si care iti vor aduce beneficii multiple. De fapt, cheia este creearea de sinergii in viata ta. Metodele de economisire trebuie sa iti aduca pe langa bani si alte beneficii cum ar fi timp economisit, un stil de viata mai sanatos, relatii mai implinitoare, practicarea unor hobbiuri etc.

Economisire usoara!

Quickredit