Solicita un imprumut rapid de la Provident

0
7

 

    • Condiţii minime de aplicare în vederea obţinerii unui imprumut rapid Provident:

  ✔ persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;
  ✔ venit fix minim de 300 de lei/lună dovedibil;
  ✔ adresa de domiciliu/reşedinţa să fie pe teritoriul României;
  ✔ un număr de telefon valabil.

  Se intampla adeseori sa fii pus in situatia de a lua un imprumut rapid? Orice clipă este importantă atunci când nu ai banii ncesari pentru a-ţi plăti facturile restante sau eşti presat de timp. Ştim atât de bine aceste lucruri, încât am conceput un sistem inovativ capabil să scurteze timpul de aşteptare până la 15 minute comparatorul de credite si imprumuturi rapide Quickredit.ro.

  De retinut faptul ca multe persoane aplica pentru un imprumut rapid fara sa faca o cercetare amanuntita cu privire la institutiile financiare care le pun clientilor la dispozitie oferte de creditare diverse.

  Cel mai indicat este sa se analizeze ofertele din piata si compararea lor in functie de DAE, dobanda, comisioane perioada de rambursare samd. O investigatie in prealabil, inainte de a lua orice decizie, este solutia optima daca chiar tu vrei sa iti faci un credit.

  Cauta pe internet, mergi in sucursale, afla care sunt cele mai bune oferte si compara cel putin 3-4 oferte si ia o decizie ulterior.

  Majoritatea oamenilor aleg creditele online. Economisesc timp, evita cozile interminabile, pot compara mult mai usor si rapid avantajele si dezavantajele iar uneori, pot primi banii imprumutati mult mai rapid decat in urma unei solicitari fizice.

  Acte necesare pentru un imprumut rapid Provident

  Pentru a lua un imprumut de la Provident vei avea  nevoie de un act de identitate care sa certifice cetatenia romana si domiciliul stabil intr-unul dintre orasele in care oferim imprumuturi de bani, o dovada a unui venit cert (ex: fluturas de salariu sau cupon de pensie) si, dupa caz, o dovada a unui cont bancar deschis in lei pe numele tau la orice banca din Romania.

  Imprumut rapid cu gestionare la domiciliu

  Ce e foarte important este faptul ca poti primi împrumutul acasă, în 48 de ore, și achiți ratele din confortul propriei locuințe, dacă alegi serviciul optional de gestionare la domiciliu a creditului. Un reprezentant Provident te va ajuta să completezi documentele, îți va aduce banii acasă și te va vizita pentru colectarea ratelor.

  Intrebari si raspunsuri

  Cel mai important beneficiu pe care Provident il ofera unei persoane care apeleaza la aceasta modalitate de creditare este faptul ca nu este necesar sa prezinte anumite documente care sa ateste garantia unui bun personal, in cazul in care banii nu sunt restituiti la timp ci doar

  In cazul unui imprumut rapid, precum si in cazul altor forme de creditare orice beneficiar sau solicitant, trebuie sa aiba varsta de 18 ani impliniti. In caz contrar, nu i se va aproba solicitarea.

  Pentru a ti se acorda un imprumut rapid, este necesar in primul rand sa indeplinesti conditiile standard. De asemenea, iti vor fi necesare anumite documente, precum copii dupa buletin, adeverinta de venit si un extras de cont. Asigurandu-te ca indeplinesti toate aceste conditii, poti aplica pe site, completand formularul existent. De asemenea, poti opta pentru contactarea telefonica, in cazul in care exista anumite neclaritati, iar unul dintre operatorii nostri iti va raspunde prompt intrebarilor..

  Daca esti interesat de un imprumut rapid iata mai jos un exemplu reprezentativ de creditare.

  Exemplu: Pentru un împrumut Provident de 1.500 lei pe 62săptămâni, prin transfer bancar, cu o rată a dobânzii fixă de 52,00 % pe an, DAE de 67,79%, valoarea totală plătibilă este de 2.018,45 lei (include suma împrumutată, dobânda în valoare de 518,45 lei, şi comisionul de analiză a dosarului în valoare de 0,00 lei), iar rata săptămânală este de 32,56lei.

  imprumut rapid

   

   

  Borrow - Loan Company Responsive Website Templates Diners Black

  $0 1% Apply Now

  on bank’s secure application

  Card Information

  • $150 credit for spending $500 in first 3 months
  • 3% back at gas stations
  • 2% back at grocery stores
  • 1% back on regular purchases