Statistici credite IFN – uri
October 27, 2018
DEMO Comparator
September 20, 2019

Solicita un imprumut rapid de la Provident

imprumut rapid provident

Se intampla adeseori sa fii pus in situatia de a lua un imprumut rapid? Orice clipă este importantă atunci când nu ai banii ncesari pentru a-ţi plăti facturile restante sau eşti presat de timp. Ştim atât de bine aceste lucruri, încât am conceput un sistem inovativ capabil să scurteze timpul de aşteptare până la 15 minute comparatorul de credite si imprumuturi rapide Quickredit.ro.

De retinut faptul ca multe persoane aplica pentru un imprumut rapid fara sa faca o cercetare amanuntita cu privire la institutiile financiare care le pun clientilor la dispozitie oferte de creditare diverse.

Cel mai indicat este sa se analizeze ofertele din piata si compararea lor in functie de DAE, dobanda, comisioane perioada de rambursare samd. O investigatie in prealabil, inainte de a lua orice decizie, este solutia optima daca chiar tu vrei sa iti faci un credit.

Cauta pe internet, mergi in sucursale, afla care sunt cele mai bune oferte si compara cel putin 3-4 oferte si ia o decizie ulterior.

Majoritatea oamenilor aleg creditele online. Economisesc timp, evita cozile interminabile, pot compara mult mai usor si rapid avantajele si dezavantajele iar uneori, pot primi banii imprumutati mult mai rapid decat in urma unei solicitari fizice.

Acte necesare imprumut Provident

Pentru a lua un imprumut de la Provident vei avea  nevoie de un act de identitate care sa certifice cetatenia romana si domiciliul stabil intr-unul dintre orasele in care oferim imprumuturi de bani, o dovada a unui venit cert (ex: fluturas de salariu sau cupon de pensie) si, dupa caz, o dovada a unui cont bancar deschis in lei pe numele tau la orice banca din Romania

Dobanda
Valoarea Dobanzii Anuale Efective (DAE) a imprumuturilor Provident variaza intre 74,41% si 104,63%. Este foarte important de precizat ca in cazul imprumuturilor pe termen scurt, cum sunt cele oferite de Provident, DAE nu este un indicator relevant, intrucat nivelul acesteia este influentat in mod categoric de perioada de rambursare si de periodicitatea platilor. De exemplu, un imprumut fara serviciul la domiciliu de 1.500 de lei pe 53 de saptamani are un cost total de 535,56 lei si o DAE de 86,23%. Astfel, dupa cum se observa, DAE nu este exprimarea procentuala a costului total al imprumutului. Costul total este 535,56 lei, este mentionat fara echivoc in contractul de credit si ramane fix pe toata perioada imprumutului.

Imprumut rapid cu gestionare la domiciliu

Ce e foarte important este faptul ca poti primi împrumutul acasă, în 48 de ore, și achiți ratele din confortul propriei locuințe, dacă alegi serviciul optional de gestionare la domiciliu a creditului. Un reprezentant Provident te va ajuta să completezi documentele, îți va aduce banii acasă și te va vizita pentru colectarea ratelor.

Exemplu: Pentru un împrumut Provident de 1.500 lei pe 62săptămâni, prin transfer bancar, cu o rată a dobânzii fixă de 52,00 % pe an, DAE de 67,79%, valoarea totală plătibilă este de 2.018,45 lei (include suma împrumutată, dobânda în valoare de 518,45 lei, şi comisionul de analiză a dosarului în valoare de 0,00 lei), iar rata săptămânală este de 32,56lei.

imprumut rapid